Εμπορία Φυσικού Αερίου

Η MYTILINEOS κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία Φυσικού Αερίου, μέσα από την θυγατρική της MNG Trading.

Η εταιρεία έχει σηματοδοτήσει την απελευθέρωση της αγοράς Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα, καθώς είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που εισήλθε στην προμήθεια και εμπορία φυσικού αερίου στην Ελλάδα, ενώ εξασφαλίζει για τους πελάτες της ασφαλή και ανταγωνιστική προμήθεια φυσικού αερίου.

Η MNG Trading ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί τον κοινό βραχίονα προμήθειας και εμπορίας φυσικού αερίου της MYTILINEOS. Από την ίδρυσή της πρωτοστατεί στις εξελίξεις της ελληνικής αγοράς φυσικού αερίου προς τη δημιουργία μιας απελευθερωμένης και ανταγωνιστικής αγοράς προς όφελος των καταναλωτών, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία, την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία με δέσμευση στην αειφόρο ανάπτυξη και σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Τι Κάνουμε

Η MNG Trading δραστηριοποιείται στην προμήθεια και εμπορία φυσικού αερίου κυρίως στην ελληνική αγορά, μέσω μεταφοράς φορτίων υγροποιημένου φυσικού αερίου αλλά και μεταφοράς φυσικού αερίου μέσω αγωγού, με δυνατότητα εξαγωγικής δραστηριότητας. 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ιστορία Μας

Το 2018 η MYTILINEOS απέκτησε το σύνολο των μετοχών της εταιρείας, που μετονομάστηκε σε MNG Trading, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική προσήλωσή της στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το φυσικό αέριο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διοικητικό Συμβούλιο

Ντίνος Μπενρουμπή

Πρόεδρος

Παναγιώτης Κανελλόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ιωάννης Καλαφατάς

Μέλος

Δημήτριος Παπαδόπουλος

Μέλος

Οικονομικά Στοιχεία

Δείτε Περισσότερα

Το Φυσικό Αέριο και η MNG Trading

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies