Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

29 Νοε 2022

Enlit Europe

Στην ευρωπαϊκή της έκδοση, η κοινότητα του Enlit θα συγκεντρωθεί με στόχο να συζητήσει, να εμπνεύστει και να αναπτύξει τις ενέργειές της για να κάνει βήματα προς την ενεργειακή μετάβαση.

21 Ιουν 2022

Africa Energy Forum

Το Africa Energy Forum θα διεξαχθεί με θέμα «Africa for Africa: Oικοδόμηση ενέργειας για τη δίκαιη μετάβαση», ενώνοντας κυβερνήσεις, επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και ρυθμιστικές αρχές με αναπτυξιακά χρηματοδοτικά ιδρύματα, εμπορικές τράπεζες, προγραμματιστές ενέργειας, παρόχους τεχνολογίας, EPC αναδόχους και επαγγελματικές υπηρεσίες.

30 Μαϊ 2022

Libya Build

 

Το Libya Build αποτελεί κορυφαία εκδήλωση του κατασκευαστικού τομέα στη Βόρεια Αφρική, που φέρνει κοντά την κατασκευαστική κοινότητα και διευκολύνει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τις ευκαιρίες δικτύωσης στην περιοχή.

 

18 Μαϊ 2022

Africa Energies Summit 2022

Το Africa Energies Summit συγκεντρώνει την ενεργειακή βιομηχανία της Αφρικής για μια μοναδική εκδήλωση που διαμορφώθηκε για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ενεργειακό κλάδο της Αφρικής και παρέχει ασυναγώνιστη εικόνα για το ταχέως μεταβαλλόμενο ενεργειακό τοπίο της ηπείρου.

12 Μαϊ 2022

Dii Desert Energy

Dii Desert Energy Partners' Μeeting 2022

11 Μαϊ 2022

World Hydrogen Projects

Το συνέδριο World Hydrogen Projects προσφέρει μια στρατηγική εξερεύνηση στο σχεδιασμό και την ενεργοποίηση προτεινόμενων και τρεχόντων έργων, καθώς και τη συγκέντρωση ολόκληρου του οικοσυστήματος υδρογόνου (upstream & downstream), προκειμένου να διευκολυνθεί η συνεργασία και η καινοτομία που απαιτούνται για την έναρξη την ανάπτυξη της οικονομίας του υδρογόνου.

09 Μαϊ 2022

African Mining Indaba

Το African Mining Indaba θα έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον με γενικό θέμα: «Εξέλιξη της Αφρικανικής Εξόρυξης: Επενδύοντας στην Ενεργειακή Μετάβαση, ESG και στις οικονομίες».

07 Φεβ 2022

Investing in African Mining Indaba 2022

Το Investing in African Mining Indaba είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στην επιτυχή κεφαλαιοποίηση και ανάπτυξη των συμφερόντων εξόρυξης στην Αφρική. Λαμβάνει χώρα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής για πάνω από 2 δεκαετίες και ενώνει τους επενδυτές, τις εταιρείες εξόρυξης, τις κυβερνήσεις και άλλους ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο για να εντρυφήσουν  στο κλάδο και να διευρύνουν το δίκτυο τους, όλα προς τον ενιαίο στόχο της προώθησης της εξόρυξης στην ήπειρο.

Η ΜΕΤΚΑ θα συμμετάσχει στο 27ο Investing in Mining Indaba ως εκθέτης, για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Κέιπ Τάουν,  στη Νότια Αφρική, μεταξύ 7-10 Φεβρουαρίου του 2022.

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο 1108.

30 Νοε 2021

Enlit 2021

Η Enlit, η νέα ονομασία για τις ενοποιημένες POWERGEN Europe και European Utility Week, είναι μια φημισμένη ετήσια συνάντηση για την κοινότητα παραγωγής ενέργειας. Σε όλο το κορυφαίο συνέδριο και έκθεση, η Enlit αναγνωρίζει τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει η ευέλικτη παραγωγή στην ενεργειακή μετάβαση και τις τάσεις προς την έξυπνη ενέργεια, παρέχοντας πληθώρα επιχειρηματικών ευκαιριών με κορυφαίους επαγγελματίες και βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων.

Με στόχο την προσαρμογή στον παγκόσμιο μετασχηματισμό προς τηνέξυπνη ενέργεια και με τη βιομηχανία που έχει αναλάβει δέσμευση για ένα πρόγραμμα απαλλαγής από τον άνθρακα, ψηφιοποίησης και αποκέντρωσης, το Enlit 2021 θα προσφέρει βασικές γνώσεις για τις σημαντικότερες πτυχές της ανάπτυξης μιας βιομηχανίας συγκλήσεων και χωρίς άνθρακα.

Η ΜΕΤΚΑ θα συμμετάσχει ως εκθέτης, ως κορυφαίος Turn-Key Engineering ανάδοχος που παρέχοντας αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις παραγωγής ενέργειας παγκοσμίως.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Μιλάνο της Ιταλίας, στις 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου 2021.

Επισκεφθείτε μας στο περίπτερο 16.F40.

Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies