Τομέας Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η MYTILINEOS επενδύει στρατηγικά στον εθνικό και παγκόσμιο στόχο της ενεργειακής μετάβασης, θέτοντας όλες της τις δυνάμεις στην υπηρεσία της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Έτσι, η Εταιρεία προχώρησε στον μετασχηματισμό του Τομέα Ολοκληρωμένων Έργων EPC – METKA σε ένα νέο, σύγχρονο και καινοτόμο Business Unit, τον Τομέα  Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainable Engineering Solutions - SES BU). Ο Τομέας με αναβαθμισμένη κατεύθυνση, πέραν της κατασκευής θερμικών μονάδων και επιλεγμένων  έργων υποδομών που παραδοσιακά εκτελεί, επικεντρώνεται στη δυναμική ανάπτυξη Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

  • Μεταστροφή του Τομέα έργων EPC – METKA προς μία νέα και καινοτόμο κατεύθυνση 
  • Ειδικεύεται στα Έργα Βιώσιμης Ανάπτυξης, υποστηρίζοντας τον εθνικό και διεθνή στόχο της ενεργειακής μετάβασης
  • Συνεχίζει να αξιοποιεί το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην κατασκευή θερμικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με έμφαση στην ικανότητα καύσης φυσικού αερίου
  • Στοχευμένη ανάπτυξη στον τομέα των εγχώριων υποδομών

Ολοκληρωμένα Έργα Turn-Key

Η MYTILINEOS αποτελεί κορυφαίο διεθνή ανάδοχο στην κατασκευή εξειδικευμένων, μεγάλης κλίμακας και προστιθέμενης αξίας ενεργειακών έργων turn-key, αναλαμβάνοντας όλο το φάσμα υπηρεσιών που απαιτούνται για  την επιτυχή εκτέλεση του έργου.

Ολοκληρωμένα Έργα (Turn-key)

Λύσεις Παραγωγής Ενέργειας, Διανομής & Δικτύου

Η MYTILINEOS προσφέρει το πλήρες φάσμα υπηρεσιών στη διαχείριση έργων, τη μελέτη, την προμήθεια, την κατασκευή και τη θέση σε λειτουργία εργοστασίων. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, αναγνωρισμένη για την αξιοπιστία, την ευελιξία και την ισχυρή της εμπειρία ολοκλήρωσης έργων, ο Τομέας Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης  παρέχει πλήρεις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας «με το κλειδί στο χέρι», χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους εξοπλισμού παραγωγής ενέργειας, για την υποστήριξη των αναγκών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Λύσεις παραγωγής ενέργειας, διανομής & δικτύου test

Έργα Υποδομών

Δραστηριοποιούμενη σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον, όπως εκείνο του κατασκευαστικού τομέα, η ΜYTILINEOS εξελίσσεται συνεχώς. Με τη συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία της και τη συνεχή εστίασή της σε προϊόντα και εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, o Τομέας Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης, είναι ένας συνεπής και αξιόπιστος συνεργάτης για τη διαχείριση έργων και την εκτέλεση εξειδικευμένων έργων υποδομών, σύμφωνα με αυστηρά διεθνή πρότυπα.

 

Έργα Υποδομών

Περιβαλλοντικές Λύσεις

Ο Τομέας Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης της MYTILINEOS παρέχει καινοτόμες και ανταγωνιστικές περιβαλλοντικές λύσεις παγκοσμίως για νερό, υγρά και στερεά απόβλητα.

Περιβαλλοντικές Λύσεις

Νέες Ενεργειακές Λύσεις

Στόχος της MYTILINEOS είναι να επικεντρωθεί στην εθνική και παγκόσμια προσπάθεια της ενεργειακής μετάβασης μέσω της δυναμικής ανάπτυξης βιώσιμων έργων και της εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Νέες Ενεργειακές Λύσεις

Επιλεγμένα Έργα Αναφοράς

Έργα

Τα γραφεία μας σε όλο τον κόσμο

Που βρισκόμαστε

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Events Calendar
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies