Υβριδικό Έργο Παραγωγής Ενέργειας Εκτός Δικτύου 7,5 MW, Νιγηρία (Fast Track)

Περιγραφή

ΠΕΛΑΤΗΣ

REA (Rural Electrification Agency/ Οργανισμός Ηλεκτροδότησης Αγροτικών Περιοχών)

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Νιγηρία

ΤΟΜΕΑΣ

Ενεργειακά Έργα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλιακές Υβριδικές Μονάδες Παραγωγής Ενέργειας

ΕΝΑΡΞΗ

2018

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε εξέλιξη

Περίληψη έργου

Το αντικείμενο του έργου αφορά τη μελέτη, προμήθεια και κατασκευή ηλιακών υβριδικών μονάδων παραγωγής ενέργειας που θα τροφοδοτήσουν τέσσερα πανεπιστήμια της Νιγηρίας.  
 
Κάθε σύστημα περιλαμβάνει ένα φωτοβολταϊκό πάρκο, συσσωρευτές – μπαταρίες, εξοπλισμό διαχείρισης ενέργειας, μια ηλεκτρογεννήτρια diesel, την αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου διανομής, την αποκατάσταση και παροχή οδικού φωτισμού, καθώς και ένα κτίριο  το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως Εκπαιδευτικό Κέντρο.
 
Το συγκρότημα παραγωγής ενέργειας αποτελείται από μια μονάδα παραγωγής ενέργειας, ισχύος 3MW, δύο μονάδες ισχύος 2MW και μία ισχύος 0.5MW. Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει επίσης την παροχή υπηρεσιών λειτουργίας και εργασιών συντήρησης για ένα έτος.
 
Το έργο θα υλοποιηθεί μέσω ταχείας διαδικασίας εκτέλεσης (fast-track), καθώς το πρώτο πανεπιστήμιο πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί σε 7 μήνες και ολόκληρο το έργο θα παραδοθεί σε 13 μήνες.  
 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ PDF 147KB

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Protos Energy Recovery Facility Project

Η MYTILINEOS αναλαμβάνει την κατασκευή του μεγαλόπνοου έργου Protos Energy Facility, στη Μεγάλη Βρετανία. Η ανάθεση σε κοινοπραξία με επικεφαλής τη MYTILINEOS του έργου Protos Energy Facility στη Μεγάλη Βρετανία, αποτελεί ισχυρή απόδειξη και αναγνώριση της ικανότητας της εταιρείας να αναλαμβάνει πολύπλοκα, υψηλών τεχνικών απαιτήσεων έργα τύπου EPC, ακόμα και στις πλέον προηγμένες και ανταγωνιστικές αγορές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies