Επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Ισθμού – Λουτρακίου

Περιγραφή

ΠΕΛΑΤΗΣ

ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ελλάδα

ΤΟΜΕΑΣ

Υποδομές

ΕΝΑΡΞΗ

2019

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σε εξέλιξη

Περίληψη έργου

Το έργο «Κανονικοποίηση της υφιστάμενης μετρικής μονής σιδηροδρομικής γραμμής Ισθμού - Λουτρακίου με ηλεκτροκίνηση» αφορά στην επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Ισθμού - Λουτρακίου, με ηλεκτροκίνηση, που θα συνδεθεί και με την υπάρχουσα Σιδηροδρομική Γραμμή Υψηλών Ταχυτήτων (Σ.Γ.Υ.Τ.), του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μεταξύ Αεροδρομίου -Κορίνθου-Κιάτου- Αιγίου.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί το πρώτο έργο ηλεκτροκίνησης για τη MYTILINEOS, το οποίο σηματοδοτεί την ειδική εμπειρία που αποκτά η εταιρεία στο συγκεκριμένο τομέα.

Εκτός από τις σιδηροδρομικές εργασίες με ηλεκτροκίνηση, αντικείμενο του έργου θα είναι επίσης η ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Σ.Σ. Ισθμού, όσο και η βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου. Παράλληλα, θα κατασκευαστούν νέες αποβάθρες στον Σταθμό Ισθμού και στις Στάσεις Καζίνο (Μηχανικού) και Λουτρακίου, ενώ θα τοποθετηθούν σύγχρονα Αυτόματα Συστήματα Ισόπεδων Διαβάσεων (Α.Σ.Ι.Δ.).

Η εκτέλεση του έργου εκτιμάται να διαρκέσει 18 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ PDF 147KB

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Protos Energy Recovery Facility Project

Η MYTILINEOS αναλαμβάνει την κατασκευή του μεγαλόπνοου έργου Protos Energy Facility, στη Μεγάλη Βρετανία. Η ανάθεση σε κοινοπραξία με επικεφαλής τη MYTILINEOS του έργου Protos Energy Facility στη Μεγάλη Βρετανία, αποτελεί ισχυρή απόδειξη και αναγνώριση της ικανότητας της εταιρείας να αναλαμβάνει πολύπλοκα, υψηλών τεχνικών απαιτήσεων έργα τύπου EPC, ακόμα και στις πλέον προηγμένες και ανταγωνιστικές αγορές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies