Μέγεθος κειμένου + -
Έργα EPC

Έργα EPC

Η MYTILINEOS δραστηριοποιείται στην κατασκευή εξειδικευμένων ενεργειακών έργων ευρείας κλίμακας, που καλύπτουν το πλήρες φάσμα της Μελέτης - Προμήθειας - Κατασκευής (EPC). Είναι μία εταιρεία βιομηχανικής παραγωγής υψηλής τεχνογνωσίας, με ηγετική θέση στον τομέα των βιομηχανικών κατασκευών και σχεδιασμού στους τομείς της Ενέργειας και Υποδομών. Πέραν της κατασκευής θερμικών σταθμών και επιλεγμένων κατασκευαστικών έργων που παραδοσιακά εκτελεί επικεντρώνεται στη δυναμική ανάπτυξη έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Sustainability), όπως διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων, υβριδικά και off-grid ενεργειακά έργα, έργα ενεργειακής αναβάθμισης, εκτέλεση καινοτόμων first-of-kind ενεργειακών έργων (π.χ., έργα υδρογόνου).

Η εταιρεία MYTILINEOS αναπτύσσει συνεχώς την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό και την παραγωγική της δυνατότητα από την έναρξη της λειτουργίας της έως και σήμερα που κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών ενεργειακών έργων. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την αξιοπιστία, την ευελιξία και την ικανότητα εκτέλεσης έργων εντός χρονοδιαγράμματος. Η δυνατότητα της αυτή ενισχύεται από την ισχυρή βιομηχανική παραγωγική της βάση, καθιστώντας την ικανή να παράγει πρωτογενώς εξειδικευμένα μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά εξαρτήματα.

Σήμερα, η MYTILINEOS κατατάσσεται ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εταιρείες στο τομέα Έργων EPC παγκοσμίως, με παρουσία στις αγορές της Ευρώπης, της Τουρκίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Εκτός από ένα εξαιρετικό ιστορικό στην επιτυχημένη εκτέλεση έργων, η MYTILINEOS διαθέτει και οικονομική ισχύ που της επιτρέπει να εστιάζει στην ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και σε νέες αγορές με αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες.

Στον ενεργειακό τομέα (EPC), η εταιρεία MYTILINEOS είναι επικεντρωμένη στις διεθνείς αγορές και δραστηριοποιείται δυναμικά στην ανάληψη μεγάλων έργων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στην κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής απόδοσης.

Στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής, η Εταιρεία εξυπηρετεί πληθώρα πελατών παγκοσμίως, ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στη σύνθετη βιομηχανική παραγωγή προστιθέμενης αξίας. Παράλληλα, στις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις κατασκευάζονται εξαρτήματα και εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή ενέργειας, στη βαριά βιομηχανία, σε έργα υποδομών.

Η στρατηγική της MYTILINEOS στον τομέα Έργων EPC εστιάζει στην:

  • Αξιοποίηση της σηµαντικής βιομηχανικής τεχνογνωσίας και υποδοµής που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια
  • Διατήρηση του ηγετικού ρόλου στα ενεργειακά έργα EPC σε διεθνές επίπεδο
  • Επένδυση στη συνεχή επιμόρφωση του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΜΕΤΚΑ, την εμπορική ονομασία μέσω της οποίας η MYTILINEOS δραστηριοποιείται στον τομέα των Έργων ΕPC.

Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies